Porcelænslaboratorium

Porcelaens lab B

Porcelæn udviklet i vores helt eget laboratorium.

Da Implantatklinik København primært beskæftiger sig med implantatbehandling, kroner, broer og større rekonstruktioner, har vi udviklet vores helt eget porcelænslaboratorium. Ved at have vores eget porcelænslaboratorium på klinikken, er vi sikre på, at det porcelæn, vi laver, fremstilles af vores eget specialiserede og erfarne team. Dette team sørger for, at porcelænsdelen af din tandbehandling kommer til at se så naturlig ud som muligt, og at porcelænsarbejdet selvfølgelig er udført i den bedste kvalitet. 

Den måde, vi arbejder på i vores porcelænslaboratorium, er med til at sikre, at vi altid opnår en perfekt kvalitet af kroner, broer og facader; både funktionelt og kosmetisk. Porcelænsarbejdet har en stor betydning for de resultater, vi laver. Implantatklinik København er derfor stolte af at have to af Danmarks dygtigste porcelænsteknikere ansat på klinikken i vores porcelænslaboratorium, som laver selv de sværeste og mest krævende behandlinger med et perfekt kosmetisk resultat.

Porcelænsfacader

Dit smil er noget af det første, man lægger mærke til i mødet med andre. Derfor oplever vi i stigende grad, at flere og flere efterspørger kosmetiske ændringer til deres tænder. En mulighed er blandt andet, at man kan lave porcelænsfacader. En porcelænsfacade er en tynd porcelænsoverflade, som man limer uden på dine naturlige tænder. Denne behandling er en af de mest skånsomme kosmetiske tandbehandlinger, og udføres i tæt samarbejde mellem vores behandlere og porcelænsteknikere, som sammen har skabt smukke, naturlige resultater for en lang række kunder.

Porcelaens lab E
Porcelaens lab D

Et æstetisk resultat

På laboratoriet tager vi en farveprøve af dine tænder den dag, tandlægen starter på opgaven. Den dag porcelænstænderne skal monteres, bliver de kontrolleret og tilrettet af teknikeren, inden tandlægen sætter dem fast. Du bliver selvfølgelig inddraget i hele processen, så vi sammen kan lave det helt perfekte resultat til dig. Hvis du vælger at få en kosmetisk tandbehandling udført med porcelæn hos os, får du et team af tandlæger, som er eksperter i æstetiske tandbehandlinger med plast. Hvis du er ked af dine tænder, eller udseendet af dit smil, hjælper vi dig med en plan for at få et smukt og skønt smil tilbage.

Opnå en holdbar og pæn løsning med et tandimplantat

Hvis du har behov for at erstatte en naturlig tandrod, så vil et tandimplantat være oplagt til formålet. Med et tandimplantat får man et flot og naturligt resultat, idet selve kronens farve, form og funktion kan laves, så den ligner dine naturlige tænder til forveksling. Hvis du ønsker en fastsiddende tanderstatning, som ved korrekt tandpleje vil kunne holde i flere årtier og skaber minimale gener i din dagligdag, så er implantater den perfekte løsning.

 

Gratis Forundersøgelse 
Implantater